شیرین مهدوی، پژوهشگر دورۀ قاجار درگذشت (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و بارانی شد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) انهدام باند بزرگ قاچاق مواد مخدر صنعتی و کشف بیش از نیم تن شیشه هشدار هواشناسی برای مسافران شمال؛ ارتفاع موج در دریای خزر به پنج متر می رسد افزایش امید‌ها به نجات حیوانات از خطر انقراض با پیشرفت‌های جدید فناوری قتل جوان تورلیدر به دست یک توریست در تهران دستگیری ۹ قاچاقچی اعضای بدن در شهر ری ۶۰ درصد دوربین‌های ثبت تخلفات جاده‌ای کشور ناکارآمد هستند انفجار تریلی حامل سوخت در جاده فریمان_تربت‌جام (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) | حریق اطفا شد + فیلم ارتقای میانگین نمرات امتحانات نهایی در دوره متوسطه، به عنوان یکی از اهداف برنامه هفتم توسعه نزدیک به ۱۱ کیلوگرم مواد مخدر صنعتی در گمرک دوغارون کشف شد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) استرداد متهم کلاهبردار ۱۰ هزار میلیاردی به کشور ما همه‌مون پزشکیم! صدور ۱۷.۷ میلیون جریمه رانندگی در نوروز ۱۴۰۴ | بازگشت نرخ عادی جریمه‌ها زمان صدور احکام حقوقی جدید بازنشستگان کشوری مشخص شد صدور احکام حقوقی فرهنگیان بر اساس ضرایب جدید افزایش ایمنی و سلامت اردو‌های دانش‌آموزی با بخشنامه جدید وزیر آموزش و پرورش صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) جزئیات مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری اعلام شد | ۳۵۰ هزار وام قرض‌الحسنه در سال ۱۴۰۴ به بازنشستگان پرداخت می‌شود پذیرش دانشجوی افسری در فرماندهی انتظامی تهران آغاز شد شبکه اختلاس در مجموعه شرکت مس منهدم شد رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد: روند بیماری‎های تنفسی رو به کاهش است زمانِ بازپرداخت هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اعلام شد تپش قلب همراه با رنگ پریدگی نیاز به مراجعه سریع به پزشک دارد  بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) درباره رشته ناشناخته پزشکی «پیشگیری و اجتماعی» | پیش از درمان، مهم‌تر از درمان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران در برخی نقاط استان پاییز امسال دیرتر آغاز می‌شود + علت دستگیری سارقان موتورسیکلت و خودرو توسط پلیس مشهد | شگرد تکراری سارقان سیاه رو
سرخط خبرها

ثبت دمای ۳۸درجه در سیبری | فاجعه‌ای بزرگ در راه است؟

  • کد خبر: ۹۲۴۱۹
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۵
ثبت دمای ۳۸درجه در سیبری | فاجعه‌ای بزرگ در راه است؟
سازمان جهانی هواشناسی (WMO) با تأیید ثبت دمای ۳۸ درجه سانتی گراد بالای صفر در سیبری، بار دیگر زنگ خطر تغییرات آب وهوایی و افزایش دمای زمین را به صدا درآورد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سازمان جهانی هواشناسی (WMO) با تأیید ثبت دمای ۳۸ درجه سانتی گراد بالای صفر در سیبری، بار دیگر زنگ خطر تغییرات آب وهوایی و افزایش دمای زمین را به صدا درآورد.

این اقدام سازمان جهانی هواشناسی بار دیگر زنگ هشدار تغییرات آب ‎وهوایی و افزایش دمای زمین را به صدا درآورد. طبق اعلام کارشناسان، افزایش گرما در قطب شمال و ذوب شدن یخ‌ها باعث شده است تا بسیاری از خشکی‌های جهان با خطر نابودی روبه رو شوند.
دانشمندان در سال‌های اخیر بار‌ها از افزایش بی سابقه دما در قطب شمال، ذوب شدن یخ‌ها و افزایش وقوع آتش سوزی‌ها در مناطق گوناگون ابراز نگرانی کرده اند. زیرا عواقب این افزایش دما برای ساکنان بسیاری از خشکی‌های این سیاره خطر‌های جدی را به همراه خواهد داشت.

به تازگی سازمان جهانی هواشناسی رکورد دمای ۳۸درجه سانتی گراد را که در ۲۰ژوئن سال ۲۰۲۰میلادی در شهر ورخویانسک سیبری ثبت شده بود، تأیید کرد. سازمان جهانی هواشناسی اعلام کرد قطب شمال ازجمله مناطقی محسوب می‌شود که دما در آن با سرعت بیشتر و حدود ۲برابر متوسط جهانی در حال افزایش است.

دانشمندان تأکید کردند گرم شدن سیاره زمین باعث ذوب شدن یخ‌های قطبی و غرق شدن بسیاری از خشکی‌ها در جهان خواهد شد. همچنین چنین افزایش دمایی باعث اختلال در تندباد‌های قطب شمال شده و توانسته است باد‌های سرد را از شرق به سمت غرب سوق دهد. درواقع دلیل سردترشدن مناطقی از اروپا نیز به همین موضوع مربوط می‌شود.

پتری تالاس، مدیر سازمان جهانی هواشناسی، اعلام کرد در سال ۲۰۲۱میلادی یک بار دمای ۱۸درجه سانتی گراد در قطب شمال به ثبت رسیده است. همچنین متوسط دمای هوا در سیبری در روز‌های تابستان پارسال حدود ۱۰درجه بالاتر از حد معمول گزارش شده است. طبق بررسی محققان، افزایش دمای بی سابقه در این منطقه باعث شده است تا آتش سوزی‌های مخرب گسترش پیدا کند و میزان زیادی کربن در هوا آزاد شود که نتیجه آن نابودی یخ‌های عظیم در ۳سال گذشته بوده است.

اکنون قطب شمال یکی از زمستان‌های گرم ثبت شده در تاریخ را تجربه می‌کند. وضعیت گرم شدن سیبری و آتش سوزی‌های پیاپی هرسال بدتر می‌شود. ذوب یخچال‌های دائمی سرعت گرفته و برای خانه‌ها و خطوط لوله نفت و گاز مشکلات بزرگی را به وجود آورده است. یک ایستگاه هواشناسی در شمال گرینلند در سال ۲۰۱۸میلادی ۶۱روز را با دمای هوای بالای نقطه انجماد به ثبت رساند که دلیل این موضوع نیز به پدیده کم نظیر عقب نشینی یخ دریا در زمستان قطبی مربوط می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->