مراکز مشاوره ازدواج و خانواده ساماندهی می‌شوند آیا مدارس مشهد فردا (چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ بارش برف و کولاک در جاده‌های خراسان رضوی(۱۱ دی ۱۴۰۳) کاهش چشمگیر سرقت‌ها در یک دهه گذشته درباره آنفلوانزای خوکی چه می‌دانیم؟ زلزله ۴.۵ ریشتری سیرچ کرمان خسارت نداشت (۱۱ دی ۱۴۰۳) تشکیل کمیته ویژه برای راستی‌آزمایی آمارهای اعلامی دستگاه‌های مسئول در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی قاتل خاموش در شهر قدس تهران خانواده ۳ نفره را به کام مرگ کشاند تعطیلی تفرجگاه‌ها و مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست در خراسان رضوی (۱۱ دی ۱۴۰۳) برای مقابله با سقط جنین غیرقانونی چه باید کرد؟ جلوی خرید و فروش غیرقانونی دارو‌های ترک اعتیاد در بازار آزاد باید گرفته شود شناسایی مرد هزارچهره در ساری | شاکیان به دادگستری مازندران مراجعه کنند + عکس سارقان دروغگو بازداشت شدند شیوع آنفلوانزای خوکی و افزایش مراجعه مردم به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی در مشهد | مردم از ماسک استفاده کنند + فیلم تقدیر از داوطلبان اجتماعی برتر خراسان رضوی آخرین وضعیت بیماری‌های تنفسی در ایران و جهان (۱۱ دی ۱۴۰۳) بیماری ناشناخته اوتیسم نیازمند آگاه‌سازی جامعه است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۱ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند کاهش دما تا پایان هفته  سن ابتلا به بیماری‌های قلبی ۱۰ سال کاهش یافته است رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد: باید برای رفع کمبود‌های مالی در حوزه سلامت حوصله کرد متهم در بازسازی صحنه جرم: پشیمانم؛ اما نه برای قتل! مردان و زنان در کدام دهه عمر بیشتر ازدواج می‌کنند؟ تفاوت «نان کامل» با «نان سفید» چیست؟ کدام بهتر است؟ بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش جان ۵ بیمار شد (۱۱ دی ۱۴۰۳) رژیم‌های مد روز تأثیری بر کاهش وزن ندارند میل و هوس غذایی که ارتباط با بیماری آلزایمر دارد رانندگان تاکسی‌ کمتر آلزایمر می‌گیرند مراقب این ویروس گوارشی خطرناک باشید افزایش دو و نیم برابری اضافه کاری پرستاران تصویب شد مسمومیت اعضای یک خانواده ۶ نفره در نیشابور با گاز منوکسیدکربن بهبود معیشت و مقابله با فقر در دستور کار شورای عالی رفاه بررسی عفونت‌های بیمارستانی و مرگ پنهان بیماران!
سرخط خبرها

ثبت دمای ۳۸درجه در سیبری | فاجعه‌ای بزرگ در راه است؟

  • کد خبر: ۹۲۴۱۹
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۵
ثبت دمای ۳۸درجه در سیبری | فاجعه‌ای بزرگ در راه است؟
سازمان جهانی هواشناسی (WMO) با تأیید ثبت دمای ۳۸ درجه سانتی گراد بالای صفر در سیبری، بار دیگر زنگ خطر تغییرات آب وهوایی و افزایش دمای زمین را به صدا درآورد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سازمان جهانی هواشناسی (WMO) با تأیید ثبت دمای ۳۸ درجه سانتی گراد بالای صفر در سیبری، بار دیگر زنگ خطر تغییرات آب وهوایی و افزایش دمای زمین را به صدا درآورد.

این اقدام سازمان جهانی هواشناسی بار دیگر زنگ هشدار تغییرات آب ‎وهوایی و افزایش دمای زمین را به صدا درآورد. طبق اعلام کارشناسان، افزایش گرما در قطب شمال و ذوب شدن یخ‌ها باعث شده است تا بسیاری از خشکی‌های جهان با خطر نابودی روبه رو شوند.
دانشمندان در سال‌های اخیر بار‌ها از افزایش بی سابقه دما در قطب شمال، ذوب شدن یخ‌ها و افزایش وقوع آتش سوزی‌ها در مناطق گوناگون ابراز نگرانی کرده اند. زیرا عواقب این افزایش دما برای ساکنان بسیاری از خشکی‌های این سیاره خطر‌های جدی را به همراه خواهد داشت.

به تازگی سازمان جهانی هواشناسی رکورد دمای ۳۸درجه سانتی گراد را که در ۲۰ژوئن سال ۲۰۲۰میلادی در شهر ورخویانسک سیبری ثبت شده بود، تأیید کرد. سازمان جهانی هواشناسی اعلام کرد قطب شمال ازجمله مناطقی محسوب می‌شود که دما در آن با سرعت بیشتر و حدود ۲برابر متوسط جهانی در حال افزایش است.

دانشمندان تأکید کردند گرم شدن سیاره زمین باعث ذوب شدن یخ‌های قطبی و غرق شدن بسیاری از خشکی‌ها در جهان خواهد شد. همچنین چنین افزایش دمایی باعث اختلال در تندباد‌های قطب شمال شده و توانسته است باد‌های سرد را از شرق به سمت غرب سوق دهد. درواقع دلیل سردترشدن مناطقی از اروپا نیز به همین موضوع مربوط می‌شود.

پتری تالاس، مدیر سازمان جهانی هواشناسی، اعلام کرد در سال ۲۰۲۱میلادی یک بار دمای ۱۸درجه سانتی گراد در قطب شمال به ثبت رسیده است. همچنین متوسط دمای هوا در سیبری در روز‌های تابستان پارسال حدود ۱۰درجه بالاتر از حد معمول گزارش شده است. طبق بررسی محققان، افزایش دمای بی سابقه در این منطقه باعث شده است تا آتش سوزی‌های مخرب گسترش پیدا کند و میزان زیادی کربن در هوا آزاد شود که نتیجه آن نابودی یخ‌های عظیم در ۳سال گذشته بوده است.

اکنون قطب شمال یکی از زمستان‌های گرم ثبت شده در تاریخ را تجربه می‌کند. وضعیت گرم شدن سیبری و آتش سوزی‌های پیاپی هرسال بدتر می‌شود. ذوب یخچال‌های دائمی سرعت گرفته و برای خانه‌ها و خطوط لوله نفت و گاز مشکلات بزرگی را به وجود آورده است. یک ایستگاه هواشناسی در شمال گرینلند در سال ۲۰۱۸میلادی ۶۱روز را با دمای هوای بالای نقطه انجماد به ثبت رساند که دلیل این موضوع نیز به پدیده کم نظیر عقب نشینی یخ دریا در زمستان قطبی مربوط می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->